Nieuwe Eerdsebaan 6
5482 VS Schijndel
073-5492662 info@omega-it.nl

BGH Accountants

Nieuwbouw kantoorpand BGH Accountants:

BGH Accountants & Adviseurs, met vestigingen in Schijndel, Sint-Oedenrode, Uden en Nijmegen, gaat haar vestigingen in Schijndel en Sint-Oedenrode samenvoegen in een nieuw te bouwen pand in Schijndel.

Dit pand zal verrijzen aan de Nieuwe Eerdsebaan op het bedrijventerrein Duin III. De reden hiervoor is het toegankelijker maken van het bedrijf voor zowel klanten als het eigen personeel. De twee huidige panden in Sint-Oedenrode en Schijndel zijn nodig toe aan een opknapbeurt en het laatste jaar zijn beide kantoren flink gegroeid. Dit komt vooral omdat steeds meer ondernemers de actieve advisering van BGH op prijs stellen. Het nieuw te bouwen pand zal plaats bieden aan ongeveer 35 medewerkers.

Een voorwaarde van de gemeente Schijndel was dat het pand een niet alledaags uiterlijk zou krijgen op deze zichtlocatie. Woudstra Architecten te Schijndel heeft het kantoor daarom de vorm gegeven van wuivend riet, wat gebaseerd is op het gegeven dat het kantoor gelegen zal zijn aan een waterpartij en een rotonde. Ook zal er bij de bouw en inrichting van het pand veel aandacht zijn voor duurzaamheid. 


De verwachting is dat in juni volgend jaar de bouw is voltooid.


Een impressie van het nieuwe pand gemaakt door Woudstra Architecten B.V.
 


Naar overzicht