Nobelweg 12
5482 NN Schijndel
073-5492662 info@heerkenselectro.nl

Data en communicatie

Heerkens Electro heeft een ruime ervaring in communicatietechniek als het gaat om het ontwerp, aanleg, beheer en onderhoud van data-, telefoon- en CAI infrastructuren. In het tijdperk van informatie gaat het om de snelheid. Communicatie zonder laadtijd of andere onderbreking heeft prioriteit. De techniek die daarbij nodig is, moet betrouwbaar zijn en goed. Heerkens Electro zorgt voor het transport van informatie van A naar B. Of het nu gaat om spraak, data of beeld, wij staan garant voor betrouwbare en hoogwaardige netwerken.

Data

Voor het delen van allerlei data zoals, documenten, foto’s, muziek en films leggen wij netwerken aan in woningen en bedrijfspanden. Centraal opgeslagen data kan door meerdere personen op verschillende plekken in woning of pand worden benaderd. Het netwerk is een middel om toegang te krijgen tot de data.

Heerkens Electro geeft advies voor de beste oplossing bij:

- Aanleg van netwerken
- Upgrading van netwerken
- Werkplekautomatisering
- Beheer & onderhoud van netwerken

U bent verzekerd van een snel en betrouwbaar netwerk

Telefoon en CAI

Steeds meer data gaat via centrale netwerken. Telefoon en CAI horen daar ook bij. Elektra ondersteunt, adviseert en legt aan. Of het nu gaat om telefoon of  TV, Heerkens Electro heeft de kennis in huis om netwerken van hoge kwaliteit aan te leggen.